Camerabewaking en toegangscontrole

Beveilig uw gebouw met camerabewaking en toegangscontrole

 

Wilt u uw winkel, bedrijf of industriële terrein optimaal beveiligen? Leloup & Co bvba gaat samen met u op zoek naar een efficiënte en intelligente beveiligingsoplossing voor uw specifieke noden en vereisten. Aan de hand van camerabewaking en toegangscontrole zorgen we ervoor dat u en uw personeel zich altijd veilig en comfortabel voelen.

 

Waarom kiezen voor camerabewaking en toegangscontrole?

 

Als eigenaar van een winkel, ziekenhuis of (industrieel) bedrijf is het van groot belang om uw personeel, klanten, patiënten, machines, goederen en parkings optimaal te beschermen. Dankzij camerabewaking en toegangscontrolesystemen is de beveiliging van uw bedrijf, winkel of zorgcentrum gegarandeerd. Via deze slimme beveiligingssystemen controleert en beheert u namelijk het verkeer van personen, voertuigen en leveringen. Zo bent u beter beschermd tegen inbraken, diefstal en andere gevaren.

 

Camerabewaking: haarscherpe beelden, piekfijne detectie

 

Wat is camerabewaking of camerabeveiliging?

Volgens de camerawet is een bewakingscamera elk observatiesysteem dat beelden verzamelt, enerzijds om overzicht te behouden en anderzijds om misdrijven of overlast op te sporen of vast te stellen. Aan de hand van camerabewaking of camerabeveiliging ziet u namelijk in realtime wie er in en rond uw gebouw aanwezig is en welke activiteiten er plaatsvinden. Dit kan zelfs vanop afstand op uw smartphone, tablet of laptop. Bewakingscamera’s kunnen best geplaatst worden in uw gebouw zelf, aan de entree van uw gebouw (deur, poort of hekken) en op uw parking.

 

Welke camerasystemen bestaan er?

Er bestaan heel wat verschillende soorten beveiligingscamera’s. Graag geven we een overzicht van de meest gebruikte camerabewakingssystemen. Uiteraard overleggen we samen welke bewakingscamera het meest geschikt is voor uw gebouw en uw situatie:

 

·         analoge camera’s

·         verborgen camera’s

·         IP-camera’s

·         PTZ-camera’s (Pan, Tilt, Zoom)

·         PoE-camera’s (Power over   Ethernet)

·         Full HD-UHD IP-camera’s

·         HD over Coax-camera’s

·         cloud-camera’s

·         infraroodcamera’s

·         dome-camera’s

·         bullet-camera’s

·         fisheye-camera’s

·         eyeball-camera’s

·         pignose-camera’s

·         box-camera’s

·         panoramische camera’s

 

Waarmee moet u rekening houden?

Beslist u te investeren in camerabewaking? Als u een beveiligingscamera plaatst, dient u de politiediensten hierover in te lichten. Daarnaast moet u bepaalde richtlijnen volgen bij de installatie van de bewakingscamera en het gebruik van de beelden. Meer informatie over camerabewaking vindt u op de website van de Vlaamse Overheid.

 

Toegangscontrole: 100% controle, ultiem gebruiksgemak

 

Wat is toegangscontrole?

Via toegangscontrole beheert u vlot de toegangsrechten van medewerkers, leveranciers of patiënten. Dankzij toegangscontrole kunt u personen namelijk makkelijk identificeren en al dan niet toelaten tot uw pand. Het is ook mogelijk om één gebouw op te delen in verschillende zones, zodat gebruikers bijvoorbeeld bepaalde ruimtes kunnen betreden en andere niet.

 

Welke toegangscontrolesystemen bestaan er?

Afhankelijk van uw voorkeuren en doelstellingen bieden we heel wat toegangscontrolesystemen aan. Zo kunt u kiezen uit de klassieke toegangscontrolesystemen (badgelezers, codeklavieren…) of de biometrische toegangscontrolesystemen (vingerscanners, irisscanners…) waarbij toegang al dan niet verleend wordt op basis van unieke lichamelijke kenmerken:

 

·         badgelezers

·         codeklavieren

·         vingerscanners

·         irisscanners

·         gezichtsherkenning

·         parlofoon

·         videofoon

·         slagbomen

·         nummerplaatherkenning/ANPR-camera’s

·         elektronische sloten

Optimale beveiliging van uw bedrijf of winkel in 3 stappen

 

1) Intakegesprek

Bij Leloup & Co bvba denken we altijd actief mee over een beveiligingsoplossing waarbij u écht baat heeft, vandaag en morgen. Safety first and foremost, daar streven we naar. Daarom luisteren we eerst uitgebreid naar uw voorkeuren, behoeften en doelstellingen. We bestuderen ook de ruimtes waar de camerabewaking en toegangscontrole moeten komen.

 

2) Voorstel en offerte op maat

Op basis van het intakegesprek, onze analyses en onze technische knowhow kiezen we de beveiligingssystemen die het best bij uw gebouw passen. We bepalen hoe we de camerabewaking of toegangscontrole best kunnen afstemmen op uw noden en vereisten. Hierbij houden we uiteraard rekening met alle wetgevende kaders.

 

3) Professionele installatie

Gaat u akkoord met de plannen? Dan installeren en activeren we de bestaande software van de gekozen camerabewaking en toegangscontrole. We kunnen de toegangscontrolesystemen ook zelf programmeren, afhankelijk van uw vraag. Eventueel kunnen we ook uw huidige camerabewaking en toegangscontrole aanpassen. Nadien komen onze gekwalificeerde technici bij u langs om de camerabewakings- en toegangscontrolesystemen te plaatsen. Ze leggen tevens uit hoe u en uw medewerkers de camerabewaking en toegangscontrole best kunnen gebruiken om er het maximum uit te halen.

 

Laat uw pand beveiligen door Leloup & Co bvba

 

Vakmannen met meer dan 30 jaar ervaring

Ons vakkundige personeel verzorgt al jarenlang elektrische deel- en totaalprojecten in zowel de industriële, tertiaire als verzorgingssector. Van bordenbouw en automatisatie tot camerabewaking en toegangscontrole, we nemen het graag voor onze rekening. We voeren elke opdracht uit met de grootste precisie, passie en toewijding. Enkel als uw project 200% geslaagd is, zijn we tevreden.

 

Actief meedenken over een oplossing

Quick solutions zijn niets voor ons. We zoeken steeds naar innovatieve en toekomstbestendige oplossingen waaruit u écht voordeel haalt gedurende alle komende jaren. Hierbij gaan we gericht samen op zoek naar de camerabewaking en toegangscontrole die aan uw wensen beantwoordt en die uw werkomgeving maximaal beschermt.

 

Trendsetter op vlak van elektrotechniek

Bij Leloup & Co bvba zijn we steeds als eerste op de hoogte van nieuwe technieken en ontwikkelingen op de markt. We volgen doorlopend opleidingen om u te verzekeren van de modernste en meest geavanceerde camerabewaking, toegangscontrole, led-verlichting, ventilatiesystemen

 

Eén vast aanspreekpunt

Een heldere communicatie en een goede vertrouwensband zijn twee cruciale fundamenten bij elke samenwerking die we aangaan. Tijdens uw project kunt u steeds terecht bij één vast aanspreekpunt, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

Snel ter plaatse bij problemen

Is uw bewakingscamera defect? Zit er een storing op uw IP-, analoge of verborgen camera? Werkt de gezichts- of nummerplaatherkenning tijdelijk niet? Geen nood, binnen het uur is ons trouwe team ter plaatse om het probleem op te lossen. Zo staat uw camerabewaking en toegangscontrole meteen terug op punt.

 

Aan de slag gaan met camerabewaking en toegangscontrole?

 

Leloup & Co bvba beveiligt uw winkel, bedrijf of industriële pand met de nieuwste beveiligingssystemen op de markt.

 

CONTACTEER ONS